Werkwijze en tarieven kindercoaching

Als eerst wil ik jullie als ouders uitnodigen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken wat ik voor jullie kan betekenen. Dit kan eventueel ook telefonisch.

Gaan we met elkaar door dan volgt er een intakegesprek samen met jullie kind in mijn praktijkruimte in Scharnegoutum. Vooraf krijgen jullie een intakeformulier opgestuurd welke ik graag minimaal twee dagen voor onze afspraak retour ontvang.

Tijdens de intake kijken we naar de kwaliteiten van uw kind waarna we kijken naar welke veranderwens uw kind heeft.

Na +/- 5 sessies hebben we een evaluatiegesprek om te bespreken wat de vorderingen zijn en hoe het verdere verloop van het coachingstraject eruit zal zien. Dit kan eventueel ook telefonisch. We ronden de begeleiding af met een afrondingsgesprek.

Elk kind is uniek waardoor het lastig te zeggen is hoelang het coachingstraject duurt. Gemiddeld kan het kind na 5 tot 10 sessies weer op eigen kracht verder.

Ik werk vanuit mijn praktijk in Scharnegoutum. Wanneer het voor jullie prettiger is om de coachingssessies onder schooltijd op school te laten plaats vinden, is dit ook altijd bespreekbaar.

Tarieven inclusief btw

Omschrijving Duur Kosten
Kennismakingsgesprek +/- 45 min gratis
Coachingssessie +/- 60 min €50,-
Gesprekken met en of/ coaching ouders   €25,- per half uur
Coachingssessie op school +/- 60 min €50,-
Reiskostenvergoeding voor een coachingssessie op
school (binnen 10 km reken ik geen reiskostenvergoeding)
  19 cent per km